Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/tutorialewp/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Metadata - Tutoriale WP

Simplu spus, metadatele sunt informații despre informații. De exemplu, gândiți-vă la un document de pe computer. Orice informație despre acel document, cum ar fi cine l-a creat și când, ar fi considerate metadate pentru acel document.

În WordPress, metadatele sunt informații despre postările, paginile, utilizatorii, comentariile și alte elemente de pe site-ul dvs. De exemplu, metadatele unei postări includ informații precum autorul, data publicării, categoria și etichetele și multe altele.

Pe web în general, metadatele se pot referi, de asemenea, la informații despre paginile web, precum titlul și descrierea scurtă care apar în rezultatele căutării. Acestea se numesc meta tag-uri, deoarece sunt un tip de etichetă HTML care adaugă metadate unei pagini.