Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/tutorialewp/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Arhive SVG file - Tutoriale WP
Cum puteți încărca pe WordPress un fișier SVG

Cum puteți încărca pe WordPress un fișier SVG

SVG sau Scalable Vector Graphics este un format de fișier care definește grafica vectorială utilizând limbajul de marcare XML. Principalul beneficiu al SVG este că vă permite să măriți imaginile fără a pierde calitatea sau a avea pixelare.

Grafica vectorială nu utilizează pixeli. În schimb, utilizează o hartă bidimensională care definește imaginea pe care o vizualizați. Pe măsură ce măriți imaginea, imaginea nu se pixelează.

Acest lucru vă permite să măriți grafica vectorială fără a pierde calitatea. Cel mai important, imaginile SVG pot fi mult mai mici în dimensiunea fișierelor decât JPEG sau PNG.

Fișierele SVG sunt des folosite pentru logourile site-urilor, datorită calităților enunțate mai sus.

Totuși, dacă încercați să urcați pe WordPress un fișier SVG veți obține mesajul:

Cum puteți încărca pe WordPress un fișier SVG

Ce e de făcut?

Cel mai simplu este să folosiți unul din pluginurile dezvoltate în acest sens. Acestea vă ajută să urcați în biblioteca media fișierele svg, de unde le veți putea folosi oriunde în site.

Vă recomandă două pluginuri:

Mult succes!