Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/tutorialewp/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Care este diferența dintre is_home () și is_front_page ()? - Tutoriale WP

WordPress oferă mai multe metod condiționale e ce vă permit să identificați locul în care sunteți. Prima pagină, articol, pagină sau arhivă. Cele două is_home() și is_front_page() par la fel și în unele situații chiar sunt identice. Totuși sunt și diferențe, importante.

Când utilizezi id_home() și când is_front_page()?

Așadar: is_front_page () returnează true dacă utilizatorul se află pe pagina sau pagina de articole, care este setată pe prima pagină din Setări -> Afișare.

wordpress setarea primei pagini
Setarea primei pagini

Deci, dacă setați pagina „Prima pagină” sau oricare alta ca primă pagină, atunci condiționalul is_front_page() va fi cel potrivit. El va returna true, dacă sunteți pe pagina respectivă sau pe pagina selectată la „Pagină articole”.

Celălalt condițional e util să vă identifice pagina setată la „Pagină articole”. Pe acestă pagină is_home() va returna true în timp ce is_front_page() va returna false.

Pe de altă parte, dacă setările din afișare a paginii dvs. de pornire sunt lăsate în mod implicit (fișierul index .php sau home.php), atunci pagina de pornire va returna true atât pentru is_front_page(), cât și pentru is_home().

Înțelegeți acum diferența dintre cele două?

Un exemplu de utilizare is_home(): ați setat pagina de postări la o pagină numită Știri. Când un utilizator ajunge acolo doriți ca în antet să afișați un meniu suplimentar. Puteți utiliza is_home() pentru a face acest lucru.

Am găsit că în unele situații cele două metode condiționale nu oferă acuarețea așteptată. (unii dezvoltatori spun că problema apare mai ales în siteurile multisites). Soluția de mai jos nu-mi aparține. Ea folosește matricea de sistem $_SERVER astfel:

if ($ _ SERVER ['REQUEST_URI'] == '/') { 
// trebuie să fii pe pagina principală 
} 

Atenție, metoda nu nu va funcționa pentru instanțele WP instalate în subdirectoarele rădăcinii web. Testați înainte de a pune în producție.