Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/tutorialewp/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Cum se poate rezolva eroarea: 421 Too many connections (8) from this IP - Tutoriale WP

Sau: Eroare FTP 421 (FTP error 421): Prea multe conexiuni (8) de la acest IP în FileZilla

Nu cred că exagerez spunând că oricine a lucrat mai multe site-uri, implicând trasferul fișierelor pe un server public, s-a lovit de această eroare. Ea vine precum burnița în diminețile de toamnă. Când te aștepți mai puțin. De obicei se rezolvă ușor, voi arăta mai jos, uneopri mai dificil, alteori chiar deloc (brrrr…. burniță veșnică!).

Eroare FTP 421: Prea multe conexiuni (8) de la acest IP apar atunci când software-ul dvs. FTP continuă să deschidă conexiuni FTP noi fără a închide conexiunile inactive.

Pașii necesari pentru a elimina FTP error 421

Am împărțit totul în patru pași.

Pasul 1. Setarea clientului de FTP

Pentru exemplificare am folosit FileZiila. E un utilitar gratuit și ușor de folosit.

 1. În FileZilla accesați Fișier -> Manager site
 2. Localizați tabul Setări de transfer
 3. Faceți clic pe caseta de selectare de lângă „Limitează numărul de conexiuni simultane
 4. Schimbați „ Numărul maxim de conexiuni ” la „1
 5. Accesați cPanel -> Fișiere -> Conexiuni FTP și renunțați la toate conexiunile inactive făcând clic pe butonul de deconectare
 6. Dacă încă primiți eroarea, opriți modemul/routerul și reporniți-l
 7. Dacă încă primiți eroare, reporniți computerul

Numărul de conexiuni de la punctul 4 poate fi și mai mare, de exemplu 7. Iar conexiunea să fie setată ca Pasiv. Depinde mult de setările serverului. Dacă nu sunteți sigur, sau dacă nu merge nici după aceste setări, deschideți un tichet la firma de hosting și întrebați.

Eroare FTP 421

Pasul 2: Ștergerea conexiunilor deschise și nefolosite din cPanel

De asemenea, puteți șterge conexiunile FTP inactive din cPanel dacă încă vedeți probleme. Pentru asta accesați cPanel -> Fișiere -> Conexiuni FTP . Veți vedea conexiunile curente listate acolo. Dacă nu puteți vedea, trebuie doar să apăsați butonul „Reîncărcare”. Pentru a închide conexiunile IDLE , veți vedea un buton de deconectare lângă fiecare conexiune în coloana Acțiuni . Faceți clic pe butonul de două ori pentru a renunța la acea conexiune.

Referitor la instrucțiunile de mai sus, nu e deloc ieșit din comun să constatați că firma de hosting nu vă oferă unealta: Conexiuni FTP. Așa că va trebui să cereți prin tichet să vă șteargă conexiunile neînchise, sau să vă ofere acces la FTP Connections din cPanel.

Pasul 3: Ștergerea cacheului modemului

După ce ați făcut pașii de mai sus și veți primi în continuare eroarea „Eroare FTP 421: Prea multe conexiuni (8) de la acest IP”, există posibilități ca modemul sau computerul dvs. să memoreze în cache sau să mențină conexiunile înainte de a expira efectiv. În acest caz, poate fi necesar să opriți/porniți modemul/routerul și/sau să reporniți computerul.

Pasul 4: Winter is coming

Dacă nu vrea și nu vrea, atunci:

 • Arhivați fișierele dorite (zip)
 • Urcați arhiva prin FTP în directorul țintă
 • Mergeți în cPanel -> File Manager și căutați arhiva uploadată prin FTP
 • Click dreapta pe arhivă -> Extract
 cPanel -> File Manager

Concluzii

Dacă aveți de urcat directoare cu foarte multe fișiere, utilizați Pasul 4. Nu vă complicați cu transferul prin FTP. Urcați doar arhiva și dezarhivați fișierele din FIle Manager. Vă scutește o mulțime de timp.

Colecție de mesaje de eroare

În FileZilla.

Eroare FTP 421 FileZilla

În WinSCP

Eroare FTP 421 - WinSCP