Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/tutorialewp/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Arhive Facebook - Tutoriale WP
Facebook: cum adaugi un utilizator nou pe pagină

Facebook: cum adaugi un utilizator nou pe pagină

Dacă aveți o pagină de facebook și doriți să mai adăugați pe cineva cu rol de editor, urmații pașii:

Pașii necesari pentru adăugarea unui nou rol pe pagina de Facebook

1. vă logați pe pagina de facebook

2. intrați pe pagina dvs. de facebook

3. din meniul de sus identificați butonul Setări

facebook-roluri-noi-1

4. se va deschide o pagină bogată în opțiuni diverse, ca mai jos:

facebook-roluri-noi-2

5. în meniul din stânga căutați Roluri în Pagină

facebook-roluri-noi-3

6. în prima parte a ferestrei aveți două linkuri:

Atribuie un rol nou în Pagină – veți fi redirectat spre secțiunea de adăugare a rolurilor

Roluri existente în Pagină – din această secțiune veți putea în viitor să gestionați rolurile, adică să le schimbați sau ștergeți

7. clic pe Atribuie un rol nou în Pagină

facebook-roluri-noi-4

Tastați în câmpul existent numele celui pe care doriți să-l adăugați, sau emailul lui. Automat se va afișa o listă cu nume. Selectați-l pe cel dorit.

8. rolul îi conferă celui adăugat o anumită putere pe pagina dvs. de facebook. Selectați un rol din listă: Administrator, Editor, Moderator, Promotor sau Analist.

facebook-roluri-noi-5

Citiți mai jos ce atribuții are fiecare rol.

9. după ce ați stabilit ce rol îi alocați faceți clic pe Adaugă. Pentru a finaliza facebook vă va cere parola de la contul de facebook.

facebook-roluri-noi-6

10. ultimul pas este ca utilizatorul de facebook să accepte rolul. El va primi o notificare pe facebook, dar și pe email

Tipuri de Roluri în pagina Facebook

 

1. Administrator

Poate administra toate aspectele care ţin de Pagină. Poate să publice şi să trimită mesaje pe Messenger cu identitatea Paginii, să şteargă comentariile adăugate în Pagină şi răspundă la acestea, să posteze de pe Instagram pe Facebook, să creeze reclame, să vadă cine a creat o postare sau un comentariu, să vadă statistici şi să atribuie roluri în Pagină. Dacă Pagina are un cont de Instagram asociat, poate să şteargă comentariile adăugate în Pagină şi răspundă la acestea, să trimită mesaje directe, să sincronizeze informaţiile de contact ale afacerii şi să creeze reclame.

2. Editor

Poate să publice conţinut şi să trimită mesaje pe Messenger cu identitatea Paginii, să şteargă comentariile adăugate în Pagină şi răspundă la acestea, să creeze reclame, să vadă cine a creat o postare sau un comentariu, să posteze de pe Instagram pe Facebook şi să vadă statistici. Dacă Pagina are un cont de Instagram asociat, poate să şteargă comentariile adăugate în Pagină şi răspundă la acestea, să trimită mesaje directe, să sincronizeze informaţiile de contact ale afacerii şi să creeze reclame.

3. Moderator

Poate să publice şi să trimită mesaje pe Messenger cu identitatea Paginii, să şteargă comentariile adăugate în Pagină şi răspundă la acestea, să creeze reclame, să vadă cine a creat o postare sau un comentariu şi să vadă statistici. Dacă Pagina are un cont de Instagram asociat, poate să răspundă la comentariile de pe Instagram, să trimită mesaje directe şi să creeze reclame.

4. Promotor

Poate să creeze reclame, să vadă cine a creat o postare sau un comentariu şi să vadă statistici. Dacă Pagina are un cont de Instagram asociat, poate să creeze reclame.

5. Analist

Poate vedea care administrator a creat o postare sau a adăugat un comentariu şi poate vedea statistici.